Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

În ce stadiu se află lucrările de reabilitare a DJ 393 Albești – Coroana. Vezi ce spun autoritățile

Published

on

asfaltare drum judetean

Lucrările la DJ 393 Albești – Coroana avansează cu pași repezi, informează SC Drumuri Județene Constanța. Până acum s-a turnat binder (primul strat de asfalt) pe o lungime de 4 km, la începutul lunii august urmând ca întregul drum să aibă primul strat de asfalt turnat, informează sursa citată. Directorul general al Societății „Drumuri Județene Constanța” S.A., Răzvan Zagon, a verificat, astăzi, alături de președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, stadiul lucrărilor de execuție la acest proiect.

„Drumul DJ 393 Albești-Coroana se află într-un amplu proiect de reabilitare și modernizare. Până în prezent, au fost utilizate peste 3.300 de tone de binder. În acest proiect sunt implicați 25 de lucrători care operează 15 utilaje specializate”, a precizat Răzvan Zagon, directorul general al Societății „Drumuri Județene Constanța” S.A.

Lucrările se vor încheia la sfârșitul verii.

„Transformarea RAJDP în societate pe acțiuni oferă toate premisele noii echipe manageriale a Societății “Drumuri Judeţene Constanţa S.A” de a-și demonstra eficiența și a intra în competitivitate cu alte companii private. Firesc, Consiliul Județean Constanța, în calitate de acționar majoritar, sprijină activitatea noii societăți, astfel încât aceasta să pună în valoare toate resursele de care dispune și să răspundă tuturor provocărilor pe care le avem de trecut. Începutul este promițător. Se lucrează cu profesionalism, iar lucrările avansează rapid. Pe un sector de drum, care nu a fost inclus niciodată într-un proiect de asfaltare, la începutul lunii august, va fi turnat primul strat de asfalt. Aproximativ 27.000 de tone de piatră au fost utilizate pentru a reconstrui efectiv, DJ 393 care leagă localitățile Albești-Coroana. În ritmul în care înaintează lucrările, până la sfârșitul verii se va putea circula pe acest drum, în cele mai bune condiții”, a spus Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Valoarea proiectului este de 15 milioane de lei, lucrările au început în luna septembrie a anului trecut și se vor încheia la sfârșitul lunii august.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions