Actual

În cinci creşe din Constanţa se vor organiza petreceri pentru copii

mart. 03, 2018 Maria Ionescu

În cursul zilei de ieri, pe pagina Serviciului Public de Asistenţă Socială Constanţa (SPAS) a fost postat un anunţ de publicitate pentru achiziţionarea unor servicii de dievrtisment pentru copii, respectiv organizare de petreceri. Obiectul contractului îl reprezintă achiziția serviciilor de divertisment pentru copiii din creșele din subordinea SPAS Constanța (activități de animație: modelaj baloane, jocuri interactive, pictura; petreceri pentru copii). Serviciile se vor presta lunar, pentru fiecare dintre cele 5 creșe aflate în administrarea Serviciului Administrare Creșe, cu desfășurare în preajma anumitor sărbători (Paste, Ziua Copilului, Crăciun, etc), perioade ce vor fi comunicate prestatorului de către autoritatea contractantă, fiecare reprezentație având o durata de 3 ore, excepție făcând doar luna august când creșele sunt închise. Contractul se va încheia după data atribuirii în SEAP și va fi valabil începând cu data de 01.06.2018 până la data de 31.12.2018, cu posibilitatea prelungirii până în aprilie 2019, în limita fondurilor disponibile. Valoarea estimată fără TVA a contractului este de 10150.00 RON. Potrivit condiţiilor contractului, se  va încheia pentru un număr de o reprezentație pe lună, pentru fiecare dintre cele 5 creșe aflate în administrarea Serviciului Administrare Creșe, cu excepția lunii august. Oferta va avea valabilitate 120 zile și va fi prezentată în prețuri unitare, fără TVA. Ofertanții vor prezenta certificate constatatoare din care să rezulte că obiectul de activitate al acestora corespunde obiectului contractului și sunt autorizați în acest sens, în condițiile legii. Vor face totodată dovada neîcadrării în situațiile de excludere prevazute la art. 59, 60, 164, 167 din Legea 98/2016. Criteriul de adjudecare îl reprezintă “prețul cel mai scăzut” pentru ofertele conforme necesității autorității contractante. Termenul limită de primire a ofertelor este pe 07.03.2018.

Informații suplimentare: Oferta va fi transmisă la adresa de e-mail achizitii@spas-ct.ro, sau la sediul SPAS din str. Unirii nr. 104, biroul 1 – registratură în plic închis până în data de 07.03.2018, orele. 16.00, iar informațiile suplimentare se pot solicita, până în data de 06.03.2018, orele: 16.00 la adresa de email menționată mai sus.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!