Connect with us

Actual

În cinci creşe din Constanţa se vor organiza petreceri pentru copii

Maria Ionescu

Publicat

la data de

În cursul zilei de ieri, pe pagina Serviciului Public de Asistenţă Socială Constanţa (SPAS) a fost postat un anunţ de publicitate pentru achiziţionarea unor servicii de dievrtisment pentru copii, respectiv organizare de petreceri. Obiectul contractului îl reprezintă achiziția serviciilor de divertisment pentru copiii din creșele din subordinea SPAS Constanța (activități de animație: modelaj baloane, jocuri interactive, pictura; petreceri pentru copii). Serviciile se vor presta lunar, pentru fiecare dintre cele 5 creșe aflate în administrarea Serviciului Administrare Creșe, cu desfășurare în preajma anumitor sărbători (Paste, Ziua Copilului, Crăciun, etc), perioade ce vor fi comunicate prestatorului de către autoritatea contractantă, fiecare reprezentație având o durata de 3 ore, excepție făcând doar luna august când creșele sunt închise. Contractul se va încheia după data atribuirii în SEAP și va fi valabil începând cu data de 01.06.2018 până la data de 31.12.2018, cu posibilitatea prelungirii până în aprilie 2019, în limita fondurilor disponibile. Valoarea estimată fără TVA a contractului este de 10150.00 RON. Potrivit condiţiilor contractului, se  va încheia pentru un număr de o reprezentație pe lună, pentru fiecare dintre cele 5 creșe aflate în administrarea Serviciului Administrare Creșe, cu excepția lunii august. Oferta va avea valabilitate 120 zile și va fi prezentată în prețuri unitare, fără TVA. Ofertanții vor prezenta certificate constatatoare din care să rezulte că obiectul de activitate al acestora corespunde obiectului contractului și sunt autorizați în acest sens, în condițiile legii. Vor face totodată dovada neîcadrării în situațiile de excludere prevazute la art. 59, 60, 164, 167 din Legea 98/2016. Criteriul de adjudecare îl reprezintă “prețul cel mai scăzut” pentru ofertele conforme necesității autorității contractante. Termenul limită de primire a ofertelor este pe 07.03.2018.

Informații suplimentare: Oferta va fi transmisă la adresa de e-mail achizitii@spas-ct.ro, sau la sediul SPAS din str. Unirii nr. 104, biroul 1 – registratură în plic închis până în data de 07.03.2018, orele. 16.00, iar informațiile suplimentare se pot solicita, până în data de 06.03.2018, orele: 16.00 la adresa de email menționată mai sus.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Accident rutier în Ovidiu

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În urmă cu puțină vreme, la intrarea în orașul Ovidiu a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane. La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje ale serviciului de Ambulanță și ale Poliției Rutiere pentru a acorda primul ajutor și a stabili cum anume s-a produs acest eveniment.

Au găsit un pacient pieton conștient, stabil, cu traumatism cranian minor, care a refuzat  transportul la spital.

Știre în curs de actualizare.

Foto: SAJ Constanța

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Incendiu în municipiul Constanța! O vârstnică a ajuns la spital

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei seri, o persoană a anunțat autoritățile că pe strada Steluței din Constanța a izbucnit un incendiu. Tot apelantul a precizat că este posibil să fie o persoană în interior. Omul a spus că iese fum din apartament și că el știe că acolo locuiește o bătrână cu probleme de sănătate.

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere din cadrul detașamentului Port și o ambulanță SAJ pentru a acorda primul ajutor.

Ajunși la fața locului, au găsit o vârtsnică de aproximativ 74 de ani, care uitase o oală pe foc. Pompierii au găsit-o pe femeie căzută pe jos și au predat-o rapid echipajului de la Ambulanță deoarece era intoxicată cu fum.

Foto: Ilustrativ

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident rutier pe drumul spre Hârșova! Un bărbat a fost rănit

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, a avut loc un eveniment rutier pe drumul spre Hârșova.

Potrivit IPJ Constanța, la ora 16:44, un bărbat, în vârstă de 33 ani, a condus un autoturism, pe DC 63 şi ajungând la intersecţie cu DN 2A, a efectuat viraj la stânga către Hârşova, moment în care a fost lovit la partea din spate de un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 22 ani, care circula pe DN 2A, dinspre Constanţa către Hârşova.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui bărbat, în vârstă de 70 ani, pasager pe locul dreapta faţă în primul autoturism.

Update: Tânărul de 22 de ani care a intrat în plin în mașina din față, fără nici o urmă de frânare, rula cu aproximativ 160 km/oră. Potrivit martorilor, șoferul nu are prea multă experiență.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: