Conecteaza-te cu noi

Societate

În perioada 11 martie – 3 aprilie, Rafinăria Petromidia Năvodari intră în revizie tehnologică programată

Published

on

În perioada 11 martie – 4 aprilie, Rompetrol Rafinare va sista activitatea operaţională a Rafinăriei Petromidia Năvodari, pentru realizarea unei revizii tehnologice programate.

Oprirea tehnologică este o necesitate pentru buna funcţionare a instalaţiilor din rafinărie şi face parte din strategia generală de Grup, prin care a fost stabilit un calendar precis de activităţi, cu revizii generale efectuate la interval de 4 ani şi opriri tehnologice  programate la un interval de 2 ani.

În toată această perioadă, compania va continua să îşi onoreze obligaţiile contractuale, livrările de produse petroliere către clienţi urmând a fi asigurate din stocurile proprii sau cu sprijinul diviziei de trading a Grupului.

Pe fondul acestor lucrări, compania va sista procesele operaţionale şi din rafinăria Vega Ploieşti, care funcţionează cu materii finite şi semifabricate provenite din Petromidia Năvodari.

Advertisement

”Se vor efectua lucrări de verificare şi recertificare a unităţilor de producţie şi a fluxurilor operaţionale, conform legislaţiei în vigoare. Pentru menţinerea şi creşterea randamentelor de producţie, dar şi asigurarea calităţii carburanţilor, sunt programate şi lucrări de schimbare a catalizatorilor, în instalaţiile din rafinărie.”, au anunțat reprezentanții Biroului de presă al Rompetrol KMG International.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions