Connect with us

Stiri

În portul Constanța, o mașină a căzut de la șase metri înălțime

Maria Ionescu

Publicat

la

Astăzi, aproape de miezul zilei, la numărul de urgență 112  a fost semnalat un accident rutier produs în portul Constanța, pe podul rutier dintre stația CFR Mol 5 și poarta de acces nr.7. Deplasați la fața locului, polițiștii din cadrul  Poliţiei Transporturi Maritime, împreună cu echipa operativă au constatat faptul că un autocamion nu a acordat prioritate unui autoturism, lovindu-l cu partea dreaptă a capului tractor. A rezultat brusc schimbarea direcţiei de mers a autoturismului şi lovirea parapetului podului pe partea dreaptă. Apoi mașina  a căzut de pe pod pe o linie curentă de cale ferată, de la o înălţime de 6 metri. În cădere, a rupt şi firul de înaltă tensiune, fără a se înregistra alte evenimente, rămânând în poziţia răsturnată pe plafon. În urma acestui eveniment rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătoarei autoturismului şi vătămarea corporală uşoară a unui minor, pasager al autoturismului.  Cele două victime au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii de specialitate. În ceea ce-l privește pe șoferul autocamionului, acesta a fost testat cu aparatul DRAGER, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă de către poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă .

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Stiri

Fără apă potabilă în localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare la nivelul Gospodăriei de apă Limanu, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de joi spre vineri, 17 spre 18 septembrie 2020, în intervalul orar 22,00 – 04,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de aceste intervenții să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Foto: Ilustrativ

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Mâine se oprește apa în orașul Murfatlar

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane, cu diametrul de 400 mm, la nivelul conductei de alimentare cu apă, de pe strada General Vasile Milea din orașul Murfatlar, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, marți – 15 septembrie 2020, în intervalul orar 09,00 – 16,00.

În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei toți onsumatorii din localitatea Murfatlar.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Stiri

Consumatorii din Agigea și Lazu, fără apă potabilă

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Ca urmare a unei avarii survenite astăzi, 7 septembrie 2020, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm din localitatea Agigea (zona Dedeman), județul Constanța, RAJA S.A. a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 13.30 – 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Agigea și Lazu.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.”, precizează Biroul de presă.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: