Conecteaza-te cu noi

Actual

În ultimele două săptămâni, numărul donatorilor de sânge s-a înjumătăţit!

Published

on

 

Potrivit unui comunicat de presă al Centrului de Transfuzii Sanguine, numărul donatorilor de sânge s-a înjumătăţit în ultimele două săptămâni. Zilnic, necesarul de sânge este foarte mare şi ar fi nevoie de 60-80 de donatori zilnic. În această perioadă este mare nevoie de sânge grupa 0, cu RH negative. “Vă  aşteptăm în fiecare zi de luni până vineri de la 7.30-13.00  la  sediul  nostru din str Nicolae Iorga nr 85. Pentru  informatii  privind  donarea de sange va rugam sa  sunati la 0241616035 sau 0341180013 .”, se precizează în comunicat. În fiecare sâmbătă din lună (cu excepţia lunilor aprilie, mai şi decembrie) se lucrează.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions