Actual

În week-end are loc Târgul Floriilor din oraşul Ovidiu! Vedeţi ce surprize vă aşteaptă

mart. 28, 2018 Maria Ionescu

Ajuns la cea de a doua ediţie, Târgul Floriilor, organizat de Primăria Ovidiu în parteneriat cu Cluster-ul Inomar (preşedinte Stănică Enache), Asociaţia Poiana lui Ovidiu (preşedinte Mircea Ovezea), Asociaţia Ţăranii Dobrogeni (Laura Stroe, Ioana Morosanu, Claudiu Morosanu, Ciprian Stroe) îşi propune ca şi în acest an să aducă vizitatorilor produse de calitate autentice direct de la producătorii din Dobrogea.

Târgul Floriilor se va desfăşura în perioada 31 martie-1 aprilie pe platoul Centrului Cultural din Ovidiu. În acest an participă peste 35 de producători cu produse diversificate (legume, fructe, lactate, produse preparate din pasăre, produse semipreparate din peşte, conserve, miere de albină, flori, lavandă, miei vii şi produse artizanale).

Evenimentul de deschidere va fi prezidat de primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, începând cu ora 10:30 şi va avea urmatoarele moment tradiţionale: – Casa tradiţională Vişina, reprezentată de Bianca Folescu va prezenta şi va oferi spre degustare  retete autentice lipoveneşti de borş de peşte şi saramură. – Grupul Angelo, reprezentat de Paula Vals va prezenta şi oferi spre degustare o reţetă autentică de cozonac tradiţional. – Darul Bunicii, magazinul specializat în reţete tradiţionale de brutărie va prezenta şi va oferi spre degustare o reţetă de pâine autentică dobrogeană. – Fondatorul blogului Garda Culinara, Carmen Paraschivescu în calitate de somelier va prezenta vinurile din podgoriile Somova – La Sapata şi ne va învăţa cum să alegem băutura pentru Sărbatorile Pascale.

 

In cele doua zile ale targului vor fi prezentate si momente artistice inedite ale ansamblurilor si grupelor de copii din cadrul Centrului Cultural ,,Elena Roizen’’

Sâmbătă, 31 martie

 • ORA 11.00 – 11.08 –  Ansamblul  “Dobrogeanca ,, juniori ( Dordea Elena)
 • ORA 11.10 – 11.25 –  Dans sportiv ( Drăgan Cosmina )
 • ORA 11.25 – 11.35 –  Ansamblul  “Armânamea,,  junior  (Dordea Elena )
 • ORA 11.40 – 12.00 –    Grupul vocal  “Muguraşii” ( Kocsis Elena )
 • ORA 12.00 – 12.10  –  Ansamblul  “Dobrogeanca seniori,,  (Dordea Elena )
 • ORA 12.20 – 13.20 –    membrii cerc canto  ( Daraban Raluca)

Duminică, 1 aprilie

 • ORA 11.00 – 11.10 –  Corul DO- RE -MI  ( Postolache Inga )
 • ORA 11.10 – 11.25 –  Dans sportiv ( Drăgan Cosmina )
 • ORA 11.25 – 11.35 –  Muzica FOLK – clasa de chitara ( Marinescu Laurenţiu )
 • ORA 11.40 – 12.00 –  Dans latino  – membrii cerc dans latino ( Duşa Cristian )
 • ORA 12.00 – 12.10  –  Ansamblul  “Armânamea”  seniori,  (Dordea Elena )
 • ORA 12.10 – 13.20 –    membrii cerc canto  ( Eftimie Marius )

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!