Actual

Încă nu a început bine vara și 6 oameni s-au înecat în mare! Iată ce transmite ISU Constanta

iun. 13, 2018 Maria Ionescu

 

În urmă cu puțină vreme, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța a transmis un mesaj foarte important pentru toată lumea care ajunge pe plajă. Îl redăm integral:

”Fiți responsabili pentru viețile voastre!!!
De la începutul lunii mai până în prezent 6 persoane (din care 2 minori de 7 respectiv 14 ani) si-au pierdut viata in apele Mării Negre si 2 persoane in lacuri de pe raza județului Constanța!!!

Respectați indicatiile salvamarilor, a administratorilor de plaja si nu in ultimul rand respectați semnificația steagurilor arborate pe plaja!
O secundă conteaza pentru a va salva viața!”

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!