Conecteaza-te cu noi

Actual

Încă un deces după incendiul de la Matei Balș. Bilanțul morților a ajuns la 9

Published

on

Ministerul Sănătății a transmis, marți dimineață, că o femeie care s-a aflat în Pavilionul 5 al Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București în timpul incendiului din 29 ianuarie a murit. Femeia era în stare gravă, intubată, avea comorbidități și era diagnosticată cu infecție cu SARS-Cov-2. Ancheta medico-legala va stabili cauzele decesului, potrivit Ministerului Sănătății.

Ultimul deces al unui pacient de la Balș, victimă a incendiului de vineri, a fost semnalat ieri de către autorități. Este vorba despre un pacient în vârstă de 87 de ani, care a murit la spitalul Matei Balș, acolo unde era internată. Cu o zi înainte, mai exact duminică, o pacientă în vârstă de 67 de ani, care a fost internată în pavilionul V al unității sanitare, la un etaj superior. Pacienta a fost diagnosticată cu o formă severă de infecție cu SARS-Cov-2, care prezenta comorbidități. Sâmbătă a fost confirmat al șaselea deces, fiind vorba despre un bărbat de 70 de ani, intubat. Decesul său nu a fost cauzat de incendiu.

Sursa: Realitatea TV

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions