Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Încă un șarpe a fost prins într-o curte din Costinești

Published

on

sarpe costinesti

Încă un șarpe a fost prins astăzi într-o curte din localitatea Costinești. Este cea de-a treia reptilă descoperită în județul Constanța în ultimele zile. Primul caz a fost înregistrat în localitatea Valu lui Traian, în data de 10 iunie, iar cel de-al doilea a avut loc la Pecineaga, în 11 iunie.

Astăzi, 13 iunie, la ora 11.30, jandarmii constănțeni au răspuns din nou unui apel la numărul unic de urgență 112, care semnala prezențe unui șarpe într-o curte din localitatea constănțeană Costinești.
”Echipajul de intervenție al jandarmeriei s-a prezentat la adresa indicată în apel și a reușit să localizeze șarpele, care se urcase într-un copac. Jandarmii au capturat reptila în siguranță iar ulterior aceasta a fost eliberată în mediul său natural, acolo unde nu prezintă niciun pericol pentru cetățeni.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța.
În ultima vreme s-au înmulțit acest gen de apeluri, jandarmii constănțeni fiind solicitați aproape zilnic pentru a interveni la astfel de situații. Deși șerpii capturați nu au fost din categoria celor veninoși, cetățenilor li se recomandă să solicite sprijinul jandarmilor în astfel de situații și să nu încerce să intervină singuri. Manipularea necorespunzătoare a șerpilor sau a altor animale sălbatice poate duce la incidente neplăcute.

Mai jos găsiți detalii despre celelalte cazuri înregistrate în județul Constanța.

Șarpe de peste 1,5 metri lungime, găsit într-o locuință din Pecineaga

Șarpe de un metru lungime, capturat într-o locuință din Valu lui Traian

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions