Conecteaza-te cu noi

Actual

Incendii în municipiul Constanța. Zeci de persoane, evacuate

Published

on

incendiu tulcea

În această dimineață, în jurul orei 1:00, pompierii militar constănțeni au fost solicitați să intervină la un incendiu ce a izbucnit într-o locuință, în Constanta, pe bd. Aurel Vlaicu, în spate la fostului obor. Au fost alocate 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, autoscara și o descarcerare. Incendiul a fost localizat în scurt timp și lichidat în jurul orei 2:00. A ars o casă pe o suprafață totală de 150 mp și vegetație uscată pe 200 mp.
Tot în această dimineață, după ora 3:00, prin apel la numărul unic de urgență 112, am fost solicitați să intervenim pe aleea Căprioarei din municipiu, unde a fost sesizat fum pe casa scării. Au fost alocate 2 autospeciale de stingere, descarcerarea și o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.
Incendiu a fost lichidat în mai puțin de o orp. A ars o bucătărie în proportie de 40% (10mp). S-au autoevacuat 30 persoane ( 16 bărbați, 12 femei, 2 copii), iar pompierii militari au evacuat 2 persoane.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions