Actual

Incendii puternice la case din Ciocârlia de Sus şi Băneasa

apr. 15, 2018 Maria Ionescu

Două incendii puternice au avut loc în această dimineaţă, unul în localitatea Ciocârlia de Sus, pe strada Traian, nr.10, iar altul în localitatea Băneasa, strada Stadionului nr. 73.

Potrivit biroului de presă al ISU Dobrogea, la Ciocârlia au intervenit 2 autospeciale de stingere de la Detaşamentul Medgidia. Incendiul a fost provocat de un scurt circuit şi, din fericire nu au existat victime. Au ars mobilierul şi aparatura electronică  din bucătărie dar şi 10 mp din acoperiș.

La Băneasa incendiul este generalizat la întreaga locuinţă. Aici intervin 2 autospeciale de stingere de la Detaşamentul Cernavodă cu 9 pompieri. Deja a fost localizat incendiul şi se lucrează pentru lichidarea sa.

Update: Incendiul din Băneasa a fost lichidat. A fost afectată casa şi două anexe pe o suprafaţă de aproximativ 120 mp.

 

Foto: Interventie la Băneasa pentru stingerea incendiului

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!