Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Incendiu devastator în Eforie Nord. Un bărbat a murit carbonizat, iar alte trei persoane au ajuns la spital

Published

on

În cursul acestei seri, pe strada Mărășești, nr. 13 din Eforie Nord a avut loc un incendiu puternic. O casă a ars, iar o persoană și-a pierdut viața.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de intervenție, respectiv:  un echipaj Saj C2, două  echipaje Saj B2 și un Smurd B. De asemenea, au intervenit 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

La această oră (22.00), incendiul este localizat, iar în urma acestuia au rezultat  4 victime (3 bărbați și 1 femeie).

Potrivit ISU Constanța, din păcate, un bărbat este carbonizat, la acest moment neidentificat.

Advertisement
palaz

De asemenea, doi bărbați cu vârsta de 53, respectiv 65 de ani au arsuri pe aproximativ 70% din suprafața corpului.

O femeie în vârstă de 80 de ani prezintă arsuri de căi aeriene.

”Cele 3 victime cu arsuri sunt preluate de către echipajele medicale SAJ și SMURD de la  fața locului. Acțiunea este în dinamică, se lucrează pentru lichidarea incendiului.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al ISU Constanța.

Update: Bărbatul care și-a pierdut viața a fost identificat. Este vorba despre un vecin în vârstă de 31 de ani. Acesta era căsătorit și avea doi copii mici.

Foto: Ilustrativ

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions