Conecteaza-te cu noi

Actual

Incendiu devastator la Bamboo! 38 de persoane au ajuns la spital!

Published

on

În această dimineață, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu la Clubul Bamboo, strada Tuzla din Capitală. Planul Roşu a fost activat încă din primele momente ale intervenţiei. Arderea se manifestă la întreaga clădire. În cea mai mare proporţie clădirea este prabuşită. S-a constituit un punct de triaj al victimelor. S-a dispus chemarea la serviciu a tuturor pompierilor din turele libere.

Acţionează peste 20 autospeciale de stingere, 27 smurd, 4 autospeciale pentru victime multiple, Spital Mobil, Descarcerare Grea. Informaţii preliminare victime:
10 victime la Floreasca, 2 victime la Pantelimon.
Acestea au expunere la fum şi posibil stare de hipotermie. Acţiunile se concentreaza pentru limitarea propagării incendiului către vecinatăţi şi localizare către strada Tuzla. Scafandrii au verificat zona adiacenta clubului, pe lac. Nu au fost găsite persoane.38 de persoane au ajuns la spitale, 21 transportate cu ambulanţe SMURD şi SABIF, 17 cu mijloace proprii. Incendiul este localizat, se lucreaza pentru lichidarea focarelor izolate şi pentru verificarea spaţiilor interioare.
La nivelul Ministerului Afacerilor Interne, s-a activat o linie telefonică – 021 206.40.50, unde rudele celor care s-au aflat în clubul Bamboo pot suna pentru a obține informații despre persoanele transportate la spital.
De asemenea, oricine deține informații relevante despre alte posibile victime sau legate de izbucnirea incendiului pot suna la numărul respectiv de telefon.

Ora 5.45:  Victime internate la spitale:
13 Floreasca (unul intubat)
5 Universitar
2 Pantelimon
2 Colentina (au părăsit spitalul)

ora 06:15
Dintre toate persoanele transportate la spitale, 20 au fost transportate de ambulanţele SMURD şi SABIF
»La Floreasca s-au prezentat 16 persoane (transportate de ambulanţe sau deplasare cu mijloace proprii) şi au ramas 3 internate, dintre care unul intubat;
»La Universitar au fost 5 persoane şi au plecat toate persoanele;
»La Pantelimon au fost 5 persoane, 3 au rămas pentru investigaţii;
»La Colentina s-au prezentat 3 persoane şi a rămas una singură internată;
»La Elias s-au prezentat 6 persoane, 4 rămân pentru investigaţii;
»La Spitalul de Arşi nu sunt persoane internate.

Advertisement

ora 07:00
Din total de 36 persoane transportate la spitale cu ambulanţe SMURD/SABIF sau cu mijloace proprii, numai 11 rămân în unităţile spitaliceşti pentru investigaţii.
Pentru detalii referitoare la situația victimelor a fost pusă la dispoziție o linie telefonică specială: 021 206 4050.
Se intervine cu 30 autospeciale stingere, 2 autoscări, 4 descarcerări, 20 ambulanţe Smurd, 4 ambulanţe Smurd cu medic, 4 autospeciale pentru transport victime multiple, 2 Spitale Mobile, 1 CBRN, Scafandrii, Detaşamentul Special de Salvatori.

Arderea se manifestă pe o suprafaţă de aprox. 2500-3000mp.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions