Conecteaza-te cu noi

Actual

Incendiu în Delta Dunării. Hectare de vegetație, mistuite de flăcări

Published

on

Este incendiu în Delta Dunării – aproximativ 10 hectare de vegetație palustră au fost cuprinse de flăcări. Din fericire, nu există risc de propagare a focului, deoarece zona este înconjurată de canale.

Potrivit Biroului de presă al ISU Delta Tulcea, astăzi, în jurul orei 12.00, pompierii tulceni au fost alertați despre faptul că în apropiere de orașul Sulina se manifestă un incendiu de vegetație palustră.

Un echipaj format dintr-un ofițer si doi subofițeri, din cadrul Pichetului Crișan, s-a deplasat către zona indicată cu o ambarcațiune RIB și cu mijloace specifice pentru stingerea incendiilor.

La sosirea echipajului, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 10 ha de vegetație palustră.

Advertisement

Deoarece zona este înconjurată de canale, nu există nici un pericol de propagare a focului la obiective economice sau locuințe.

Se intervine pentru monitorizarea și localizarea acestuia, intervenția directă asupra focului nefiind posibilă din cauza intensității și a vitezei mari de propagare, punând în pericol siguranța salvatorilor.

În zonă sunt prezente și autoritățile locale care monitorizează dinamica focului.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions