Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Incendiu în localitatea Culmea. O autospecială de stingere, afectată de flăcări. Un pompier a ajuns la spital

Published

on

pompieri bun

Pompierii ISU Constanța au fost solicitați să intervină astăzi pentru stingerea unui incendiu de autoturism în localitatea Culmea care s-a extins la vegetația uscată.

Incendiul se manifestă cu flacără deschisă.

Flăcările s-au extins la vegetatia uscată (miriște) din vecinătate, însă pompierii intervin cu eficiență pentru limitarea propagării incendiului și stingerea acestuia în cel mai scurt timp.

”Chiar dacă una dintre autospeciale a fost amplasată într-o zonă sigură, schimbarea direcției vântului a făcut ca flăcările să afecteze și una dintre autospeciale alocate la caz. Un singur coleg a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat conștient la spitalul județean pentru învestigatii medicale amănunțite.”, a precizat anamaria stoica, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

La acest moment pompierii intervin cu 3 autospeciale de stingere și pentru localizarea și stingerea incendiului care se manifestă pe o suprafață  de aproximativ 50 de hectare.

Update: Incendiul a fost lichidat. potrivit Biroului de presă al ISU Constanța, au ars autoturismul în totalitate și 220 de hectare de miriște.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions