Connect with us

Actual

Incendiu în localitatea Mahmudia

Published

on

Astăzi, în jurul orei 14.30, în localitatea Mahmudia din județul Tulcea a izbucnit un incendiu.

În prima fază, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta al județului Tulcea a fost anunțat prin apel la 112 că arde vegetație uscată în apropierea localității Mahmudia.

Datorită vântului puternic și a vegetației uscate care a întreținut arderea focului, acesta s-a extins cu repeziciune la mai multe gospodării aflate în proximitate.

Misiunea în acest moment este în dinamică se intervine pentru lichidarea incendiului care se manifestă la o locuință și la alte 3 gospodării, la curți si anexe.

Advertisement

Se intervine cu trei autospeciale de stingere din cadrul detașamentului de pompieri Tulcea iar în sprijin se află și serviciul voluntar pentru Situații de Urgență Mahmudia.

Update: În aceste momente, incendiul a fost localizat. Se intervine pentru stingerea acoperișului unei locuințe dar și pentru limitarea propagării focului la vegetația uscată din extravilanul comunei.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Știre în curs de actualizare.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement