Connect with us

Actual

Incendiu în Topraisar după explozia unei butelii. Un bărbat a fost găsit carbonizat

Published

on

În cursul acestei dimineți, pe strada Daciei din localitatea Topraisar s-a produs un incendiu. Din primele informații, acesta a izbucnit imediat după explozia unei butelii. Deocamdată nu se știe dacă sunt victime.

Intervenția pompierilor este în plină desfășurare. Intervin 2 mașini de stingere și un smurd b de la stația Tuzla, cu un  total de 14 subofiteri.

La fața locului a fost gasită o persoană carbonizată, de sex masculin, în vârstă de 85 ani și o femeie, care a fost preluată de echipajul smurd și se acordă primul ajutor.

Pompierii transmit că este vorba despre o anexă a casei, respectiv o bucătărie exterioară, de 16 m pătrați. La ora transmiterii știrii, incendiul este localizat și se lucrează la stingere.

Medicii din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța fac precizări importante: octogenarul și-a amenințat rudele că se va sinucide și, când se vor întoarce de la cimitir (acolo unde plecau să cinstească memoria morților, de Paștele Blajinilor) vor găsi casa arsă.

Știre în curs de actualizare.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!