Connect with us

Actual

Incendiu la bordul unei nave aflate în Portul Midia. Intervin mai multe echipaje de pompieri

Published

on

În urmă cu puțină vreme, militarii ISU Constanța au fost solicitați în Portul Midia, unde s-a declanșat un incendiu la sala motoare a unei nave cargo.

La fața locului intervin zeci de pompierii, respectiv Stația Midia cu 2 autospeciale de stingere a incendiilor și un SMURD B, Detașamentul Fripis cu 2 autospeciale de stingere a incendiilor, S39 si descarcerarea Detașamentului Palas cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă. De asemenea, intervine și  Detașamentul Port,  cu ATPVM.

Potrivit reprezentantului Biroului de presă al ISU Constanța, Răzvan Parconie, este vorba de fum care iese din camera motoare la o navă trasa pentru reparații. La bord nu este echipaj.

Update:

Advertisement

Potrivit Biroului de presă al ISU Constanța, incendiul a fost lichidat la ora 16.20. Acesta s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 50 mp din sala motoarelor, la cabluri electrice și izolațiile acestora. Cauza probabilă este în curs de stabilire.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement