Connect with us

Actual

(Video): Incendiu la City Park Mall! Intervin autoritățile

Published

on

În urmă cu puțină vreme, la City Park Mall a fost, din  nou, agitație mare. La hornurile din zona fast-food, a izbucnit un incendiu care a dat peste cap activitatea cotidiană. Toate persoanele aflate în această zonă au fost evacuate ordonat de către personalulul mall-ului.

La fața locului au fost solicitate să intervină echipaje ale ISU Constanța, care s-au deplasat de urgență în zonă. De asemenea, serviciul de Ambulanță are un echipaj pentru asistență medicală în caz de nevoie.

Știre în curs de actualizare.

Update: Operațiunea de evacuare a mall-ului este în plină desfășurare și deja au fost scoase în afară peste 100 de persoane. La fața locului au plecat două echipaje de stingere dar și autoscara de la ISU Constanța.

Update2: Și polițiștii din cadrul Secțiilor 1 și 2 Poliție și cei ai Serviciului Rutier s-au deplasat de urgență la locului incendiului pentru sprijin, respectiv pentru asigurarea evacuării căilor de acces și dirijarea traficului rutier.

Update3: În urmă cu puțină vreme, incendiul a fost lichidat. Urmează ca autoritățile să stabilescă concret cauza izbucnirii flăcărilor. Din centrul comercial au fost evacuate circa 1500 de persoane.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!