Conecteaza-te cu noi

Actual

Incendiu la magazinul Lidl din Eforie Nord. Zeci de persoane, EVACUATE

Published

on

incendiu lidl

Astăzi, 3 martie, în jurul orei 12.20, militarii ISU Constanța au fost solicitați în orașul Eforie Nord,  pentru a interveni la un incendiu care s-a declanșat în magazinul Lidl.

Din primele informații, se pare că incendiul a fost declanșat de cablurile electrice în podul magazinului.

La fața locului intervine Stația Tuzla – cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și  un SMURD B2 – Detașamentul Fripis cu ASII și Descarcerarea, Detașamentul Port cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și Detașamentul Palas cu o autospecială de stingere cu apă și spumă.

În scurt timp, pompierii au lichidat incendiul.

Advertisement

incendiu lidl

Update: Aproximativ 50 de persoane au ieșit în grabă din magazin.

”Fără victime. Cauza probabilă a fost un scurt circuit – au ars mase plastice pe o suprafață de aproximativ 10 mp.”, a precizat Oana Manoilă, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Foto: ISU Constanța

incendiu lidl

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions