Connect with us

Actual

Incendiu la Mangalia! Arde un panou electric și instalația de la parterul unui bloc.

Maria Ionescu

Publicat

la

În cursul acestei dimineți, în Mangalia a izbucnit un incendiu la un panou electric, de pe strada M.I. Dobrogeanu, bl. N5.

La fața locului s-au deplasat de urgență pentru a interveni 6 pompieri cu o autospecială de stingere, din cadrul secției Mangalia. Potrivit ISU Constanța, este vorba despre un panou electric care a luat foc, în exteriorul blocului. Au fost anunțați și reprezentanții Enel.

Incendiul se manifestă și la instalația electrică de la subsolul blocului.

Update: În urma incendiul de la Mangalia au ars materialele depozitate în boxa de la subsolul blocului, cabluri electrice, tabloul electric iar scara a fost inundată cu fum.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Patronul restaurantului Beirut nu este de găsit. Are de efectuat 8 ani de închisoare

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de ieri, patronul restaurantului Beirut, George Karam, a fost condamnat definitiv la 8 ani, o lună și 10 zile de închisoare cu executare.  În mod normal, el ar fi trebuit să se prezinte lîn fața autorităților din Constanța pentru a fi condus la penitenciarul de la Poarta Albă, în vederea ispășirii pedepsei.

Autoritățile au constatat că bărbatul are telefoanele închise și nu este de găsit nicăieri.

Comandantul IPJ Constanța, Constantin Dancu a precizat pentru Ordinea.ro că George Karam este dispărut . ”Este căutat la toate adresele pe  care le are în județul Constanța. Deocamdată este dispărut și va fi dat în urmărire națională”.

Reamintim că, în anul 2014, în urma unui teribil incendiu 3 tinere angajate în club, (Mihaela Tucă și Nicoleta Vasilițeanu – dansatoare – și solista vocală Nicoleta Cengher) și-au pierdut viața.

Anchetatorii au dispus trimiterea în judecată a lui George Karam, patronul restaurantului Beirut, pe 5.08.2015, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de distrugere din culpă – una în formă agravată, a infracţiunii de neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, a infracţiunii de realizare a construcţiilor cu nerespectarea cerinţelor esenţiale a existenţei acestora – forma agravată, a infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu, a infracţiunii de construirea fără autorizaţie într-o zonă construită protejată, a infracţiunii de primire în muncă a unor persoane fără încheierea contractelor de muncă, precum şi a 40 de infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată. Alături de el, în fața magistraților au ajuns și SC Middle East Parteners SRL, Constantin Pavel, SC Tinel Cristi SRL, Dumitru Jurca, Gheorghe Nirlu, Sultana Nirlu, Florentina Gica Coroianu, Mihaela Zdru și Florin Iordache.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

7 saci cu pește, găsiți într-o căruță în zona localității Dervent

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit un bărbat care transporta cu o căruță aproximativ 200 de kilograme de pește, fără documente legale.

În data de 19.11.2019, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Ostrov au oprit în zona Dervent, judeţul Constanța, un atelaj hipo, în care se afla cetățeanul român P.M., în vârstă de 47 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Constanța.

În urma controlului efectuat asupra atelajului hipo, polițiștii de frontieră au descoperit șapte saci, în care se afla cantitatea de 195 kilograme de peşte, specia fitofag, în stare proaspătă, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente legale.

Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori produselor din peşte”, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Aproape 100 de kg de heroină, găsite într-o mașină frigorifică înmatriculată în Bulgaria. “Marfa” urma să ajungă în România

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Poliția bulgară a declanșat o amplă operațiune împotriva traficanților de droguri în mai multe localități din țara vecină. A fost interceptată și o mașină frigorifică al carei șofer intenționa să treacă spre România. Autoritățile de la Sofia spun că narcoticele erau destinate unor țări din vestul Europei, potrivit Știriletvr.ro.

La Sofia, polițiștii din Directoratul pentru Combaterea Crimei Organizate au efectuat mai multe percheziții în urma cărora au fost arestați 10 suspecți. Ministerul de Interne a precizat că persoanele reținute fac parte dintr-o grupare cunoscută pentru vânzarea drogurilor în Sofia. Liderul organizației nu a fost prins.

O altă operațiune s-a desfășurat la Ruse unde au fost găsite aproape 100 de kilograme de heroină. Narcoticele erau într-o mașină frigorifică înmatriculată în Bulgaria și condusă de un șofer bulgar în vârstă de 56 de ani.

Captura a fost realizată în punctul de frontieră de la Ruse înainte ca mașina să plece spre România. Heroina are o puritate foarte mare.

Șoferul a fost reținut pentru 72 de ore și, dacă va fi găsit vinovat, riscă închisoare de la 15 la 20 de ani și o amendă între 50.000 și 150.000 de euro.

foto: ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: