Connect with us

Actual

Incendiu la o casă din Nicolae Bălcescu. Două persoane au fost transportate la spital

Published

on

În această seară, în jurul orei 18.40, pompierii militari au intervenit pe strada Biruinței din localitatea Nicolae Bălcescu, unde a luat foc o casă. La fața locului au ajuns două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare, o autocisternă și un Smurd B.

În urmă cu puțină vreme, la ora 22.25, incendiul a fost lichidat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Constanța, au ars în totalitate dormitorul și bucătăria cu bunurile din interior și  s-au degradat pereții celuilalt dormitor și ai holului pe o suprafață de 50 mp.

”Două persoane (un bărbat cu suspiciune de arsuri căi aeriene și  o femeie cu arsuri pe membrul superior drept și membrul inferior stâng pe o suprafață de 10%) au fost transportate la UPU Constanța de echipajul SMURD B Medgidia”, a precizat Oana Manoilă, purtător de cuvânt.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!