Connect with us

Actual

Incendiu la o casă în Negru Vodă. O femeie a fost găsită carbonizată

Published

on

În această, în jurul orei 21.10, pompierii militari ai ISU Constanța au fost solicitați să intervină în localitatea Negru Vodă, unde s-a declanșat un puternic incendiu la o locuință situată pe strada Principală.

La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de intervenție, respectiv două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD B2 de la Garda 2 Chirnogeni, precum și o ambulanță Saj B2.

Potrivit Biroului de presă al ISU Constanța, ajunși la fața locului pompierii au extras din locuință o femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani, care era carbonizată.  Echipajul Saj B2 a constatat decesul victimei.

O persoană a făcut atac de panică și tensiune mare. Aceasta a refuzat transportul la spital.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!