Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Incendiu la o vopsitorie auto, pe strada Baba Novac din Constanța. Un bărbat a fost transportat la spital

Published

on

pompieri constanta

Astăzi, 8 februarie, a izbucnit un incendiu la o vopsitorie auto din municipiul Constanța, situată pe str. Baba Novac.

La fața locului intervin mai multe echipaje de intervenție, respectiv trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, autoplatforma, un echiapj SMURD B2, autospeciala de transport victime multiple, descarcerarea, CBRN și o ambulanță.

”Ard două încăperi cu câte 1 cuptor de uscare și câte un autoturism  aflat în fiecare.”, a precizat Oana Manoilă, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

La ora 10.24, incendiul a fost localizat.

În urma primelor măsurători efectuate de echipajul CBRN nu s-au detectat gaze sau valori depășite care să pună în pericol echipajele de intervenție sau populația din împrejurimi.

Un bărbat în vârstă de 64 de ani a primit îngrijiri medicale de la SAJ.

Acesta a fost transportat la spital de o ambualnță, conștient, cooperant, cu arsuri la membrele superioare.

Știre în curs de actualizare.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions