Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Incendiu la sediul Poliției municipiului Tulcea

Published

on

incendiu politia tulcea

În această seară s-a declanșat un incendiu la sediul clădirii Poliției municipiului Tulcea. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Tulcea, astăzi, 31 ianuarie, la subsolul clădirii Poliției municipiului Tulcea a izbucnit un incendiu.

Din primele verificări, cauza  incendiul ar fi un scurtcircuit la nivelul unei magazii de la subsolul clădirii.

La fața locului au intervienit 3 autospeciale din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea.

În urma evenimentului, nu au rezultat persoane rănite sau persoane surprinse de incendiu.

Update: Oficial din partea ISU Delta Tulcea

În această seară, în jurul orei 21.20 salvatorii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la subsolul sediului Poliției Municipiului Tulcea.

Către locul intervenției s-au deplasat 1 ofițer și 18 subofițeri, cu 2 autospeciale de primă intervenție, 3 autospeciale de stingere și un echipaj SMURD.

Ajunși la locul evenimentului, forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta  cu degajări mari de fum, la subsolul clădirii.

Pompierii militari au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului.

După aproximativ 1 oră, incendiul a fost lichidat iar în urma focului a fost afectat subsolul și parterul clădirii unde au ars materiale plastice și anvelope.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.

În urma evenimentului, nu au rezultat persoane rănite sau persoane surprinse de incendiu.

Foto: IPJ Tulcea

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions