Conecteaza-te cu noi

Actual

Incendiu la un bloc de nefamiliști din Murfatlar! Locuitorii s-au autoevacuat

Published

on

În cursul acestei dimineți, la un bloc de nefamiliști de pe straad Lalelelor din Murfatlar a izbucnit un incendiu puternic. La ora 5.00, printr-un apel la 112, autoritățile au fost solicitate pentru stingerea flăcărilor care au afectat acoperișul blocului.

La fața locului s-au deplasat de urgență 13 pompieri cu două autospeciale de stingere și o autoscară mecanică pentru lichidarea incendiului. În momentul de față este localizat și se lucreaza pentru lichidarea acestuia.

La ajungerea echipajelor de intervenție, aproximativ 25 de persoane se autoevacuaseră. Un bărbat cu posibile arsuri de căi respiratorii a fost preluat de ambulanță SAJ și transportat la spital.

Update: Potrivit ISU Constanța, la incendiul de la Murfatlar se mai depasează încă o autospecială de stingere de la Detașamentul Medigidia. Arde acoperișul pe o suprafață de aproximativ 200 mp.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions