Connect with us

Actual

Incendiu la un camion încărcat cu porumb pe Autostrada A2

Published

on

În această dimineață, 29 septembrie, pompierii ISU Constanța au fost solicitați să intervină pe Autostrada A2, la km 201,  în zona localității Valu Lui Traian, unde se manifesta un incendiu la un camion încărcat cu porumb.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD B. Salvatorii au stabilit că au ars anvelopele din partea stângă spate a camionului.

Nu au fost înregistrate victime.

Știre în curs de actualizare.

Update: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 201, pe sensul către Constanța, în zona localității Murfatlar, județul Constanța,  a izbucnit un incendiu la remorca unui tir încărcat cu porumb, acesta aflându-se pe banda de urgență. Șoferul autotrenului nu a suferit leziuni.

Traficul rutier se desfășoară doar pe banda nr 2, pentru a permite intervenția echipajelor specializate. Se estimează reluarea normală a traficului în 20-30 de minute, nefiind valori ridicate de trafic în zonă.

Foto: ISU Constanța

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!