Connect with us

Actual

Incendiu la un coafor din Constanța. Zece persoane s-au autoevacuat

Published

on

În această seară, puțin după ora 19.00, militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină la un incendiu care s-a produs la un coafor situat pe bdul Alexandru Lăpușneanu, nr. 185, la parterul bl. T7.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje, respectiv Detașamentul Fripis cu un echipaj de descarcerare, două autospeciale de stingere și o scară;  Detașamentul Palas cu o autospecială de stingere, o scara, un SMURD; Detașamentul Port cu autospeciala pentru transport personal și victime multiple.

În scurt timp,  incendiul a fost lichidat.

”A ars un salon de frizerie pe o suprafață de aproximativ 40 mp. Fără persoane care să necesite îngrijiri medicale. S-au autoevacuat 10 persoane.”, a precizat Oana Manoilă, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement