Connect with us

Actual

Incendiu la un restaurant din municipiul Constanța

Published

on

În cursul nopții trecute, militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină la un incendiu care s-a declanșat la un restaurant din municipiul Constanța, situat pe bulevardul Al. Lăpușneanu, nr. 79.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de stingere, care au stabilit că restaurantul se află la parterul unui bloc. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, iar scara blocului nu a fost inundată de fum.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Constanța, Răzvan Parconie, incendiul a fost lichidat.

Au ars aproximativ 10 mp din bucătăria restaurantului.  S-a ventilat restaurantul și subsolul blocului.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!