Conecteaza-te cu noi

Actual

Incendiu puternic la un depozit de deșeuri din Techirghiol. Fumul dens s-a văzut de la distanță

Published

on

În cursul zilei de azi, în jurul orei 13.00 a izbucnit un incendiu violent la un depozit de deșeuri, situat lângă Logistic Dedeman Techirghiol.

La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje de pompieri care au încercat să stingă flăcările.

Potrivit Biroului de presă al ISU Constanța, au ars materiale combustibile în curtea unei societăți private, pe o suprafață de aproximativ 300 mp.

La fața locului au ajuns 4 autospeciale de stingere cu apa și spumă, o autocisternă și un SMURD B. În total au acționat aproximativ 20 de pompieri.

Advertisement

Au ars cauciucuri, care au provocat un fum atât de puternic încât s-a văzut atât din Constanța cât și din stațiunile din sudul litoralului.

Nu a fost nevoie ca pompierii să emită vreo alertă. De-abia la ora 17.34 pompierii au reușit să localizeze focul.

Potrivit comisarului șef Steluța Popescu – Garda de Mediu Constanța – s-au produs degajări mari de fum datorită incendiului deșeurilor de plastic din hala respectivă. Pana de poluare nu s-a îndreptat spre zona rezidențială, motiv pentru care nu a fost nici mesaj pe Ro Alert.

”Cu toate acestea, am luat legătura cu Agenția pentru Protecția Mediului, care s-a deplasat în zonă să realizeze monitorizarea.”, a precizat comisarul șef al Gărzii de Mediu Constanța, Steluța Popescu.

Update: La ora 19.49, incendiul a fost lichidat.

Advertisement

”Au ars circa 1.000 de tone de deșeuri (lemn, plastic, carton), distribuite pe aproximativ 1.700 mp.”, a precizat Răzvan Parconie, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions