Connect with us

Actual

Incendiu violent la firma de salubrizare din Medgidia

Maria Ionescu

Publicat

la data de

În cursul serii trecute, după ora 20.00, la Medgidia a izbucnit un incendiu puternic, la ieșirea spre Valea Dacilor, pe DJ 381. Un garaj al firmei de salubrizare a luat foc, iar flăcările s-au extins pe o suprafață de 100 de mp. La fața locului s-au deplasat rapid trei autospeciale de stingere de la Detașamentul Medgidia și au reușit să localizeze focul care risca să se extindă la birouri și la mașinile firmei.

În aproape trei ore, pompierii au reușit să localizeze flăcările, deși existau focare care trebuiau stinse. Cu toate acestea, biroul s-a umplut de fum. Potrivit ISU Constanța, a ars magazia cu bunurile aflate în interior. Biroul, pe o suprafață de 30 mp – ușile și mobilierul au fost deteriorate. Cauza probabilă a acestui incendiu a fost un  scurt circuit.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

(Video): Incendiu puternic în județ! O casă în construcție arde generalizat

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, în localitatea Moșneni, pe strada Mihai Viteazu, nr. 1 a izbucnit un incendiu violent la o casă cu etaj aflată în construcție.

La fața locului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere și un Smurd din cadrul secției Tuzla deoarece este ardere generalizată.  Intervin 11 pompieri.

Știre în curs de actualizare.

 

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Un pieton a fost rănit într-un accident rutier în stațiunea Mamaia

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, în stațiunea Mamaia, în zona Aqua Magic a avut loc un eveniment rutier în urma căruia un  pieton a fost rănit.

Potrivit serviciului de Ambulanță Constanța, la fața locului a ajuns o ambulanță care a găsit pietonul cu fractură deschisă a membrului inferior, conștient și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Știre în curs de actualizare.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

(Video): A venit iarna în țara noastră! La Constanța a plouat torențial

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul nopții trecute, în multe zone din țară a venit iarna mai devreme decât era firesc. Dar să nu uităm că ieri, Administrația Națională de Meteorologie a emis cod galben pentru 32 de județe (trei parțial), potrivit căruia era de așteptat să avem parte de ninsori, lapoviță, ploi și vânt puternic.

Drumarii au intervenit pe parcursul nopții în fiecare zonă a țării. Imaginile pe care vi le furnizăm sunt de pe DN3, județul Călărași și ne-au fost puse la dispoziție de către Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța.

În municipiul Constanța a plouat torențial pe parcursul nopții.

Foto: România Liberă

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: