Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Incendiu violent la o casă din Medgidia. Patru ore s-au luptat pompierii cu flăcările

Published

on

incendiu medgidia

Astăzi, 6 februarie, la ora 16.30 pompierii ISU Constanța au fost solicitați pe strada Cameliilor, din Medgidia, unde a izbucnit un incendiu violent la o casă.

La fața locului s-au deplasat următoarele resurse din cadrul detașamentului de pompieri Medgidia: două autospeciale de stingere, Autoscara, un echipaj de descarcerare și o autospecială pentru muncă operativă (Amop).

La ora 17.43, Biroul de presă al ISU Constanța a anunțat că incendiul a fost localizat.

”Se lucrează pentru lichidarea incendiului. Este vorba de două anexe ale casei – preventiv s-a îndepărtat acoperișul. Nu sunt probleme, nu sunt victime.”, a precizat Anamaria Stoica, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

Puțin ora 20.30, incendiul a fost lichidat. A ars acoperișul casei și acoperișul celor două anexe pe o suprafață totală de 200 mp, mobilierul din 2 camere pe o suprafață de 40 mp. O singură persoană cu atac de panică fost asistată medical la fața locului de paramedicii SMURD.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions