Conecteaza-te cu noi

Societate

Încep concertele pe plaja dintre Saturn și Venus. Vezi ce artiști participă

Published

on

În perioada 8 – 10 august, pe plaja dintre Saturn și Venus, va avea loc cea de-a VIII-a ediție a seriei de concerte live pe plajă. Ca în fiecare an intrarea este gratuită, iar în cele trei seri de spectacole organizatorii așteaptă cateva zeci de mii de spectatori, turiști și localnici.

Anul acesta, în zilele pline de distracție de la malul mării, un număr record de artiști au confirmat întâlnirea cu prietenii pe plaja dintre Saturn și Venus, pentru a oferi publicului, ca de fiecare dată, un show incendiar, cu muzică live și melodii cunoscute.

Astfel, joi, 8 august, începând cu orele 16:30, iubitorii muzicii bune vor avea parte de o seară electrizantă, la Rock Night Europa FM Live pe Plajă, în compania trupelor: VAMA, Les Elephants Bizarres, Grimus, Toulouse Lautrec, The Mono Jacks, Byron, GRAMOFONE, ALEX & THE FAT PENGUINS.

Un spectacol extraordinar cu muzică live şi hit-uri cunoscute vor oferi, în cea de-a doua seară de concerte, vineri, 9 august, cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului precum: Alina Eremia, The Motans, Irina Rimes, Delia, Voltaj, Lidia Buble, Randi, Edward Sanda, Ioana Ignat, Smiley, Sore, Feli, Jean Gavril, Jo, Seredinschi, Cabron, Dorian, 7 Klase, Dominique, Emilia.

Advertisement

Ultima seară a maratonului muzical de pe plaja dintre Saturn și Venus va aduce pe scena impresionantă de la malul mării interpreţi consacraţi, care vor cânta pentru şi împreună cu publicul cele mai iubite melodii. În concert, vor fi alături de fani: Vunk, Antonia, Dj Project, Vanotek, Carla’s Dreams, Bere Gratis, Lora, Liviu Teodorescu, Nicole Cherry, Adda, Jurjak.

Organizatorii Europa FM Live pe Plajă anunță că au pregătit mai multe surprize pentru cei care vor lua parte la distracția în aer liber. Totodată, fanii muzicii de calitate au parte de vești bune pentru a ajunge mai ușor la cel mai așteptat festival muzical din sudul litoralului.

Pe 8 august, la seara de deschidere a concertelor în aer liber, organizatorii oferă transport gratuit din 40 în 40 de minute, pe ruta Vama Veche – Europa FM Live pe Plajă, joi, între orele 16:00 – 20.00 și retur de la Europa FM Live pe Plajă către Vama Veche, între orele 24:00 – 02:00.

Autobuzele Europa FM Live pe Plajă vor circula vineri și sâmbătă din Eforie Sud către zona în care are loc festivalul din oră în oră, în intervalul orar 15:00 – 19:00 și retur Europa FM Live pe Plajă – Eforie Sud, în intervalul orar 24:00 – 02.00, urmând traseul obișnuit dintre stațiunile aflate în zona de sud a litoralului.

Pentru cei care nu vor putea ajunge la malul Mării Negre pentru a lua parte la Europa FM Live pe Plajă, Europa FM va transmite în direct la radio festivalul, dar și video live atât pe www.europafm.ro, cât și pe Facebook și, în premieră, pe YouTube.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions