Connect with us

Societate

Încep zilele orașului Ovidiu. În această seară, copiii sunt așteptați la concursul ”Jocurile copilăriei”

Published

on

În perioada 18-24 iulie, primăria orașului Ovidiu organizează o serie de evenimente cultural-artistice și sportive pentru întreaga comunitate, cu ocazia Zilelor orașului Ovidiu.  Important de precizat este faptul că participarea la toate aceste evenimente este gratuită.

În intervalul 18 – 21 iulie, cei mici sunt așteptați să participe la Jocurile copilăriei. În acestă seară, începând cu ora 18.00, copiii vor participa la următoarele concursuri: șotron, sfoara, 9 pietre și rațele și vânătorii.

Activitățile sportive se organizează la cele patru ateliere amenajate pe malul lacului, în  Zona de Relaxare – plajă.

În aceste zile, se vor desfășura și alte competiții sportive, respectiv Cupa Ovidiu la fotbal, lupte tradiționale tătărești Kureș, organizate în parteneriat cu Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România (ora 18.00, stadion Ovidiu), precum și Cupa Ovidiu la caiac (ora 8.00, locație zonă Cherhana Ovidiu). Ultimele două evenimente sportive se vor desfășura în data de 23 iulie.

Advertisement

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement