Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Începe asfaltarea mai multor străzi din Mihail Kogălniceanu. Primăria a semnat contractul

Published

on

primaria mihail kogalnicean

Conducerea Primăriei Mihail Kogălniceanu a semnat un contract de execuție lucrări de construire în cadrul proiectului „Asfaltare drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța – Etapa II”.

Valoarea estimată a achiziției este de 5.268.678 de lei fără TVA, defalcată astfel:

  • Cheltuieli pentru relocarea/protecția utilităților: 49.459 de lei fără T.V.A.
  • Construcții și instalații: 5.201.219 de lei fără TVA.
  • Organizare de șantier: 18.000 de lei fără TVA.

Executarea lucrărilor are alocat 12 luni de zile de la data obținerii autorizației de construire și primirea ordinului de începere a lucrărilor de execuție, iar garanția lucrării este de minim 60 de luni de la data încheierii procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor fără obiecțiuni.

Valoarea totală a contractului se ridică 4.208.528 de lei.

Contractul a fost semnat cu ASFALT DOBROGEA, care a fost deținută de omul de afaceri Grigore Comănescu, însă după decesul acestuia, părțile sociale pe care le deținea în societate au fost preluate de soția sa, Vasilica Comănescu. În prezent, Asfalt Dobrogea este deținută de Vasilica Comănescu (99%) și Iurin Pancencu (1%), ultimul fiind și administratorul societății.

Amintim că, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației a virat, în urmă cu două zile, suma de 85.789.462,82 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 54 de obiective de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Printre localitățile care au primit bani de la Ministerul Dezvoltării se numără și comuna Mihail Kogălniceanu pentru lucrările de asfaltare, etapa a II-a. Proiectul de asfaltare cuprinde patru străzi, cu o lungime totală de aproximativ trei kilometri: Nicolae Bălcescu, Transilvaniei, Dorobanți și Daciei.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions