Conecteaza-te cu noi

Administratie

Începe distribuirea pubelelor galbene către toate gospodăriile din orașul Năvodari

Published

on

Începând de săptămâna viitoare începem distribuirea pubelelor galbene pentru gospodăriile din Năvodari.

Primăria Năvodari și firma de salubrizare Polaris vor distribui pubelele galbene dedicate exclusiv colectării selective a deșeurilor fiecărei gospodări/case din oraș.

Recipientele vor fi livrate conform unui grafic pe zile și străzi, care va fi comunicat în timp util.

Pubelele galbene sunt destinate exclusiv pentru depozitarea deșeurilor reciclabile din plastic, hârtie/carton și metal.

Advertisement

Acestea vor fi ridicate săptămânal de societatea de salubrizare, în aceeași zi în care se colectează și deșeurile menajere. Ridicarea și transportul deșeurilor reciclabile se va realiza cu o autospecială dedicată doar pentru acest lucru.

“Societatea de salubrizare nu va ridica pubelele galbene dacă în ele sunt depozitate deșeri menajere, deșeuri vegetale, deșeuri materiale de construcții sau orice al tip de deșeuri în afară de platic, hârtie/carton și metal. În paralel, Primăria Năvodari și firma de salubrizare vor înlocui toate containerele de pe platformele din gunoi arondate asociațiilor de proprietari și va amenaja spații și pubele speciale pentru colectarea deșeurilor reciclabile”, precizează conducerea administrației locale din Năvodari printr-un anunț public.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions