Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Administratie

Începe SUNSCREEN Film & Arts Festival 2023! Primăria a semnat un contract de peste 400.000 de lei

Published

on

piata ovidiu clanul

Începând de astăzi, timp de 4 zile, constănțenii și turiștii de pe litoral sunt așteptați la cea de-a doua ediție SUNSCREEN Film & Arts Festival. Evenimentul se deschide în Piața Ovidiu de la ora 20:00, cu un concert aniversar al formației Sarmalele Reci, urmat de proiecția comediei moldovenești Carbon (r. Ion Borș), în prezența echipei. În Piața Ovidiu și-au anunțat deja prezența vedete și oficialități. Intrarea este liberă!

În paralel, în toate cele patru zile de festival, sunt programate filme și evenimente în Piața Cazino din Mamaia, pe Plaja Reyna și la Centrul MEPT „Jean Constantin”.

Nicu Alifantis, Mirabela Dauer și Florian Rus vor susține concerte în weekend, iar actori precum Dorian Boguță, Carmen Tănase, Ilona Brezoianu, Răzvan Bănică sau Vlad Logigan vor participa la proiecțiile celor mai noi filme în care joacă. Constănțenii vor avea ocazia să urmărească în avanpremieră câteva filme românești extrem de așteptate de public: „Încă 2.0 lozuri” (r. Paul Negoescu), „Dragoste pe muchie de cuțit” (r. Germain Kanda) sau „Visul” (r. Cătălin Saizescu).

Dintre evenimentele speciale care vor avea loc la Sunscreen amintim proiecția pentru copii a filmului „David” (r. Radu Muntean), un documentar despre ultramaratonistul Tibi Ușeriu, dar și cine-concertul „Genuine – povestea unui vampir”, narat live de Irina Margareta Nistor alături de actorul Daniel Popa acompaniați de formația Foley’ala, care va avea loc în Piața Cazino din Mamaia, informează Primăria.

Advertisement
palaz

Festivalul include și o componentă dedicată actorilor și studenților la teatru și elevilor de clasa a XII-a interesați de o carieră în cinematografie. Atelierele vor fi susținute de actrița Carmen Tănase, actorul Dorian Boguță și de Viorica Capdefier și Domnica Cîrciumaru, cele mai cunoscute directoare de casting din România. Participarea este gratuită și se face pe bază de înscriere online, mai arată sursa citată.

SUNSCREEN este un eveniment finanţat de Primăria Municipiului Constanţa, pentru care autoritatea locală a semnat un contract cu Transilvania Film, din București, care va primi 404.202 de lei fără TVA sau 481.000 de lei cu TVA.

Programul complet în găsiți aici:
https://sunscreenfestival.ro/

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions