Connect with us

Actual

Inconștiență maximă! Un bărbat cu permisul reținut și băut bine, prins la volan pe o stradă din Constanța

Published

on

Ieri, 27 septembrie a.c, polițiștii locali din cadrul Primăriei municipiului Constanța au surprins în trafic, pe strada Progresului, un conducător auto care circula pe un sector de drum la începutul căruia este instalat indicatorul rutier cu semnificația “Accesul interzis”.

Persoana în cauză a fost oprită pentru identificare și luarea măsurilor legale privind nerespectarea Codului Rutier.

În urma verificărilor efectuate de oamenii legii s-a constatat că bărbatul are permisul de conducere reținut, fapt pentru care a fost condus la sediul Direcției generale poliția locală Constanța.

După întocmirea actelor procedurale, bărbatul a fost predat Biroului rutier din cadrul IPJ Constanța în vederea continuării cercetăriilor conform competențelor ce le revin, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având permisul de conducere suspendat, faptă prevăzută şi pedepsită de dispoziţiile art. 86 alin. 2 din O.U.G. nr. 195/2002 republicată.

În urma testării de către lucrătorii de poliție din cadrul Biroului Rutier a rezultat o alcoolemie de 1,29 mg/l în aerul expirat.

”Vă reamintim că polițiștii locali monitorizează în permanență întreg municipiul Constanța și manifestă toleranță zero față de persoanele care încalcă prevederile legale.

Recomandăm participanților la trafic să conducă preventiv și să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.  ”, au precizat reprezentanții poliției locale.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!