Conecteaza-te cu noi

Actual

Individ din Constanța, reținut pentru furturi dintr-o casă și din două holuri de bloc

Published

on

Un individ din municipiul Constanța a fost reținut de polițiști după ce a furat dintr-o casă și din două holuri de bloc.

Astăzi, 11 aprilie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au identificat un bărbat, de 28 de ani, bănuit de comiterea a trei infracțiuni de furt și furt calificat.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, la data de 31 martie a.c., acesta ar fi sustras 3 tablete și o pilotă, din imobilul unui bărbat, de 54 de ani din municipiul Constanța.

La data de 2 aprilie a.c., ar fi sustras, din holul unui bloc, o bicicletă aparținând unei femei, de 55 de ani, din municipiul Constanța.

Advertisement

La data de 5 aprilie a.c., bărbatul ar fi sustras, din holul unui bloc, o bicicletă aparținând unei femei, de 54 de ani, din municipiul Constanța.

”Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

În cursul zilei de astăzi, va fi prezentată Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions