Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Individul care a furat o mașină din Cumpăna și a fost oprit cu focuri de armă, plasat sub control judiciar

Published

on

accident constanta

Individul care a furat o mașină din Cumpăna și a fost oprit cu focuri de armă, în apropierea Gării din Constanța, a fost plasat de procurori sub control judiciar pentru 60 de zile.

Oficial din partea Biroului de presă al IPJ Constanța:

Ca urmare a sesizării, din data de 21 septembrie a.c., cu privire la faptul că un bărbat ar fi sustras un autoturism, în comuna Cumpăna, deplasându-se spre municipiul Constanța, unde a fost interceptat de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța,  care au efectuat 6 focuri de avertisment, în plan vertical, pentru oprirea acestuia, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

Bărbatul, de 32 de ani, a fost testat cu aparatele drugtest și etilotest, rezultatele fiind negative.

La data de 21 septembrie a.c., acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, de polițiști din cadrul Serviciului Rutier, fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și furt în scop de folosință.

Față de acesta, la data de 22 septembrie a.c., procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions