Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Infirmieră lovită de un bolnav cu retard psihic, la Năvodari!

Published

on

Deși astăzi este 1 martie și ar trebui să scriem doar lucruri frumoase (de exemplu, că polițiștii au oferit mărțișoare și flori!), din păcate au loc și situații negative, pe care nu le putem omite. Potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul Inspectoratului de Muncă Constanța, am aflat înregistrarea unui accident de muncă destul de grav. Acesta a avut loc la Năvodari, în data de 26 februarie, în jurul orei 12.00. Evenimentul înregistrat la ITM s-a produs la Centrul de Reabilitare și Recuperare Neuropsihiatrică. Bolnavii internați aici suferă de un handicap mediu și sever, motiv pentru care în permanență este cineva cu ei. În acea zi nefastă, infirmiera Cornea Elena, în vârstă de 57 de ani, era la serviciu. Din senin, ea a fost lovită de către un beneficiar al centrului, cunoscut cu retard psihic. Ce anume s-a întâmplat, cum au stat lucrurile și cu ce s-a ales infirmiera de pe urma evenimentului, este greu de precizat. Cert este faptul că ea a fost victima unui eveniment soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă. La ora actuală, la sediul CRRN Năvodari este o anchetă în plină desfășurare. Potrivit ITM, această comisie de anchetă a fost desemnată de către Direcția pentru Protecția Copilului Constanța, de care aparține centrul.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions