Connect with us

Actual

Informații de ultim moment despre minora din Năvodari dispărută de la domiciliu

Published

on

minora

Minora Stancu Cosmina Georgiana, în vârstă de 13 ani, din orașul Năvodari, dată dispărută în cursul nopții trecute a fost identificată. Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, ea nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Reamintim că dispariția tinerei a fost anunțată la Poliția Năvodari ieri, în jurul orei 00.30.

Părinții au sesizat plecarea minorei când au revenit la domiciliu, arătând faptul că aceasta ar fi părăsit locuința în intervalul orar 19.00-24.00.

De la momentul plecării s-au desfășurat activități specifice de căutare – s-au vizionat camere de supraveghere, s-au făcut audieri și căutări în toate zonele de interes.

La fața locului s-au deplasat și polițiști ai Serviciului Investigații Criminale.

Polițiștii au menționat faptul că, inițial, nu a existat acord de mediatizare al cazului, din partea familiei. Consimțământul pentru mediatizare a fost dat ieri, în jurul orei 16.00.

Ulterior, a fost dat și un Ro-Alert.

O minoră din Năvodari a dispărut de la domiciliu. Dacă o vedeți, sunați la 112

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!