Conecteaza-te cu noi

Actual

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii constănțeni

Published

on

Și azi noapte, polițiștii constănțeni au depistat mai mulți conducători auto care au urcat băuți la volan. De asemenea, la volan au urcat și persoane care nu dețineau permis de conducere.

În jurul orei 00.20, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat în municipiul Constanța, un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Mihail Kogălnceanu au depistat în localitatea Nicoale Bălcescu, un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În jurul orei 00.40, polițiști din cadrul Poliției oraș Hârșova, au identificat un bărbat de 36 de ani, care a condus un autoturism, pe DN2A, în localitatea Hârșova, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Advertisement

Totodată, bărbatul a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale.

În jurul orei 04.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța Sectia 3, au depistat pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiu, un bărbat de 38 de ani, care conducea un autoturism, cu toate că nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 04.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Medgidia, au depistat în trafic în municipiul Medgidia, un tânăr de 21 de ani, care a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions