Conecteaza-te cu noi

Actual

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii constănțeni

Published

on

actiune

Patru persoane s-au ales cu dosar de cercetare penală după ce au fost oprite în trafic de polițiștii IPJ Constanța.

La data de 8 octombrie a.c., în jurul orei 22.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus, pe D.N. 3, un autoturism având plăcuțele cu numerele de înmatriculare retrase din data de 7 octombrie a.c.

La data de 9 octombrie a.c., în jurul orei 2.05, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Gării, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Advertisement

”Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

La data de 8 octombrie a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Suceava, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs.

La data de 8 octombrie a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Secției 9  Poliție Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Răsăritului, din comuna Chirnogeni, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Foto: Ilustrativ

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions