Connect with us

Actual

Într-o singură zi, penitenciarul Poarta Albă s-a ”îmbogățit” cu încă cinci persoane

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Încă cinci persoane din județul Constanța au fost escortate și introduse în penitenciarul Poarta Albă. Toate au de efectuat cel puțin doi ani de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de: evaziune fiscală, tâlhărie, trafic de influență dar și la regimul rutier. Iată despre ce este vorba: La data de 1 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat o femeie, de 43 ani, din Năvodari, pe numele căreia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală. Tot atunci, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat o femeie, de 37 de ani, din municipiul Medgidia, pe numele căreia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență. De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au depistat un tânăr, de 26 ani, din localitatea Remus Opreanu, județul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Și polițiștii din cadrul Postului de Poliție Peștera au avut de lucru. Ei au depistat un tânăr, de 28 ani, din localitatea Remus Opreanu, județul Constanța, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani, 3 luni și 16 zile închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Tot la data 1 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Medgidia au depistat un bărbat, de 56 de ani, din Constanța, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani și 4 luni închisoare pentru săvârșirea de  infracțiuni la regimul rutier.

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

(foto + video) OPC cere închiderea supermarketului PROFI din Eforie Nord

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Inspectorii din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța au continuat, în această perioadă, controalele la unitățile de alimentație publică de pe litoral, chiar dacă vara s-a terminat de mult timp.

Horia Constantinescu, inspectorul șef al OPC Constanța, a anunțat că echipele de control au decis amendarea cu suma de 65.000 de lei, oprirea temporară de la prestarea de servicii și au propus închiderea pentru o perioadă de la 6 luni la un an a supermarketului Profi din Eforie Nord.

“Controlul a vizat magazinele de tip băcănie din Eforie Nord, Eforie Sud și Techirghiol. Au fost controlate mai multe magazine din aceste localități, s-a decis oprirea temporară de la prestarea de servicii a unora, dar mai important este că s-a propus închiderea magazinului Profi din Eforie Nord pentru abateri repetate de la normele impuse de legislație. Este prima dată când OPC solicită închiderea unui supermarket”, a declarat inspectorul șef al OPC Constanța. Horia Constantinescu.

Iată imaginile primite în urma controalelor efectuate de echipele OPC la magazinele de tip băcănie din Eforie Nord, Eforie Sud și Techirghiol.

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

A fost recuperat trupul unui bărbat înecat în mare, la Constanța

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, o persoană care se afla pe digul din dreptul plajei Modern din Constanța a anunțat, prin serviciul 112, ca în larg se vede o persoană înecată.

În scurt timp, o ambarcațiune a ARSVOM Constanța a  ieșit pe mare și a reușit să recupereze o persoana din largul mării și să o transporte la țărm, în portul Tomis.

Acolo s-a aflat o ambulanță de terapie intensivă mobilă SMURD C, cu echipaj și medic, care a constatat decesul bărbatului recuperat din larg.

Este dificil de precizat când anume și-a pierdut viața.

Cadavrul său a fost transportat la Morga Cimitirului Central.

Update: Potrivit IPJ Constanța, bărbatul care a fost scos din mare avea 69 de ani și era din municipiul Constanța. A fost identificat pe baza actelor de identitate găsite asupra lui.

Foto: Arhivă

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Trafic oprit pe Autostrada București – Constanța! Accident rutier grav, cu intervenția elicopterului

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 44, pe sensul de mers către litoral, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme, care au intrat în coliziune faţă-spate ca urmare a nepăstrării distanţei de siguranţă. În urma impactului a rezultat rănirea unei persoane, pentru care a fost solicitat elicopterul SMURD. În prezent acesta a aterizat pe suprafaţa carosabilă, astfel că circulaţia este oprită total pe sensul de mers către Constanţa, până la decolarea elicopetrului. Momentan nu sunt probleme majore privind valorile de trafic.

Update: Traficul rutier a fost reluat la ora 13.20.  Elicopterul SMURD sosit la faţa locului a transportat victima la Spitalul Floreasca din Bucureşti, unde i se acordă îngrijirile medicale necesare. În urma evenimentului s-a format o coloană de autoturisme de aproximativ un kilometru, valorile de trafic urmând a reveni curând la limitele normale.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: