Connect with us

Politica

Iohannis, despre scandalurile din PNL: „competiție în parametri normali“

Published

on

Președintelui Klaus Iohannis nu i se pare nimic în neregulă ceea ce se întâmplă în PNL, nici măcar ceea ce s-a întâmplat la Timișoara, unde liberalii s-au luat pur și simplu la bătaie. Șeful statului a anunțat că scandalurile de la alegerile din PNL sunt lucruri normale într-o competiție electorală și că e treaba partidului cum se organizează.

„Cum se desfășoară campania în partid este treaba partidului și chiar dacă aș avea o opinie nu aș spune-o public, însă ca să privim fenomenul extern, în momentul în care apar mai mulți competitori, apare competiția de tip campanie electorală. Însă nu s-au depus moțiunile, vom vedea atunci. Dar este treaba partidului cum își organizează campania internă și cum votează și chiar dacă era bine ca această campanie să nu facă valuri, ea face că sunt oameni cunoscuți.(….) Este o competiție în parametri normali. Asta cu fisura partidului e o poveste veche, și când am candidat eu se discuta asta”, a declarat Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a respins și teoria lansată de tabăra Orban în PNL, referitoare la intervenția unor forțe din afara partidului în competiția dintre Orban și Cîțu.

„Eu nu am astfel de semnale. Pot să vă spun că pun astfel de declarații pe seama ascuțirii luptei de tip campanie electorală. Vă dați seama că dacă aveam semnale că se întâmplă așa ceva aș fi intervenit demult. Nu, lupta este o luptă internă pentru voturi în PNL. O competiție politică întotdeauna îi face pe cei implicați să caute explicații senzaționale. Cam așa putem să explicăm. Mai mult nu e”, a declarat Iohannis.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta