Conecteaza-te cu noi

Politica

Iohannis i-a cerut lui Macron să sprijine aderarea României la Spațiul Schengen

Published

on

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, astăzi, în cadrul conferinţei comune cu preşedintele Emmanuel Macron, că a avut o discuţie cuprinzătoare cu liderul francez şi cu privire la perspectivele extinderii spaţiului Schengen şi că a explicat aşteptarea legitimă a României cu privire la aderare.

„Am avut o discuţie cuprinzătoare cu preşedintele Macron şi cu privire la perspectivele extinderii spaţiului Schengen şi am explicat aşteptarea legitimă a României cu privire la aderare. Am subliniat că extinderea spaţiului Schengen va contribui la consolidarea securităţii şi rezilienţei regiunii în ansamblul său şi la întărirea competitivităţii pieţei unice, în beneficiul cetăţenilor europenie. Am exprimat încrederea că vom putea conta pe sprijinul Franţei pentru deblocarea procesului de aderare a ţării noastre la Schengen”, a spus preşedintele Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit astăzi pe președintele francez Emmanuel Macron la baza militară de la Mihail Kogălniceanu. Cei doi au discutat mai bine de o oră, iar apoi au vizitat trupele NATO dislocate la Baza 57 Aeriană de la Kogălniceanu.

Sursa: stiripesurse.ro, sursa foto: presidency.ro

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions