Conecteaza-te cu noi

Politica

Iohannis îndeamnă la reducerea consumului de energie: „Nu ne dorim ca românii să facă frig în case“

Published

on

Președintele Klaus Iohannis a declarat astăzi, după o întâlnire cu președintele Ungariei, Katalin Novak, că e de acord cu soluția UE de reducere a consumului de energie electrică cu 15%. Iohannis spune că există și locații unde se face risipă de energie electrică și spune că în actuala criză e bine să fim cumpătați.

„Nu dorește nimeni să avem instituții unde să stea în frig. Ne amintim cum acum câțiva ani aveam instituții unde se mergea cu mănuși. Nu vrea nimeni ca românii să facă frig în case, însă acolo unde se poate face economie e bine să se facă”, a declarat Iohannis.

Președintele Ungariei, Katalin Novak, a punctat că Ungaria nu se poate rupe de Rusia fără soluții viabile: “Garantăm că cetățenii unguri vor avea suficient curent și gaze în perioadele friguroase, la prețuri bune. Legat de solidaritatea UE, putem lua în considerare măsuri, însă trebuie să ținem cont de specificațiile fiecărei țări în parte, legat de soluțiile pentru independența energetică”, a spus Novak.

Sursa: stiripesurse.ro

Advertisement

Sursa foto: presidency.ro

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions