Connect with us

Politica

Iohannis și Cîțu au absentat de la ședința solemnă a Parlamentului dedicată Zilei Naționale a României

Published

on

Parlamentul s-a reunit, astăzi, într-o ședință solemnă consacrată sărbătoririi Zilei de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României. Parlamentarii au organizat ședința cu o săptămână înainte de 1 Decembrie, pentru că săptămână viitoare nu vor veni la Parlament – zilele de marți și miercuri (30 noeimbrie și 1 Decembrie) sunt libere, iar în celelalte au program în circumscripții. Senatorul de Constanța al USR, Remus Negoi, a remarcat faptul despre Unire vorbeşte Marcel Ciolacu, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaților, pus acolo de PNL.

„La tribună, printre alții, se află Florin Iordache (fost pesedist, măcelar al legilor justiției) şi Valer Dorneanu (preşedinte CCR, fost pesedist). Am senzația că e o reuniune de familie a pesediştilor de ieri şi de azi. Doar Ion Iliescu lipseşte.

Preşedintele Iohannis era anunțat în program, dar lipseşte. Probabil, în calitate de naş al dezgustătoarei coaliții #FSN 2.0 dintre PNL şi PSD, îi e ruşine cu mirii. Sau nu.“, a spus Negoi.

De remarcat faptul că de la ședința solemnă lipsește și al doilea om în stat, Florin Cîțu, proaspăt ales președinte al Senatului.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta