Conecteaza-te cu noi

Politica

Iohannis: “Trebuie să facem alegerile la termen. Campania electorală se poate desfășura în online”

Published

on

Președintele Klaus Iohannis a susținut, în această seară, o conferință de presă la Palatul Cotroceni și a trasat câteva linii politice pentru perioada următoare. Printre altele, șeful statului a spus din nou că alegerile “trebuie să se desfășoare la termen”, adică pe 6 decembrie a.c., așa cum s-a stabilit. Mai mult, Klaus Iohannis a explicat că sunt interzise adunările publice, iar campania electorală se poate desfășura în mediul online. În același context, președintele a spus că adunările electorale pot fi interzise.

“Campania electorala se poate desfasura online. Asta am recomandat de cateva saptamani, daca nu de luni bune. Adunarile nu sunt necesare, politicienii activi pot folosi multitudinea de variante media si online pentru a-si transmite mesajele. Dacă pandemia evolueaza intr-un sens nedorit si aceste adunari vor fi interzise”, a mai declarat Klaus Iohannis.

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions